Wisła, nocleg, stok, wypozyczalnia sprzętu.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gorg
    Drive
    • 2010
    • 60

Jako że w O1 jest mi za ciasno, i jako że nie lubię dizli, i jako że mam jakąś taką wewnętrzną awersję do komisów. postanowiłem podjechać dziś do jednego z warszawskich komisów celem obejrzenia auta . Oczywiście w dniu wczorajszym wypytałem o szczegóły, bezwypadkowosć, itp., ale nie pytałem o wartość ceny - a jedynie o to, czy jest ona do negocjacji (no bo skoro cena jest w ogłoszeniu, to po co o nią pytać?). Auto to to: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13820554 . W duchu myślałem, że bez problemu uda się zejść do ceny około 28kzł, bo tu (ten sam) tyle kosztuje: http://www.moto.allegro.pl/item11612...n_1_6_fsi.html , a może nawet sporo poniżej tej kwoty... Na rekonesans wziąłem kolegę, notabene użytkownika takiego auta, ale 2.0TDI DSG... Zajechałem do komisu a tam co...? cena 35kzł... Nawet nie oglądaliśmy (choć mimo zapewnień o stanie idealnym zauważyliśmy korodującą klapę i brak gałki w radiu) bo (szczególnie) ja uznałem, że ze ściemniaczami nie warto rozmawiać. I tak poza konkursem wiem, że u nich można ściąć cenę maksimum 1kzł (znajomy kupował i przy 40kzł ścisnął niecały tysiąc)...
    I znw, mimo chęci, komis pokazał, że nie warto interesować sie autami sprzedawanymi przez pośredników... Choć z drugiej strony: to może ja nienormalny jestem i powinienem rozmawiać... :?: Może np. rdza by zniknęła?
  • GreenArrow
    L&K
    • 2009
    • 1052

Witajcie .

Pisze do was z następującym problemem, w przyszłym tygodniu wyjeżdżam z ekipa "teściowa itp' potrzebuje miejsca jak w temacie pod Wisła, a w szczególności nocleg pod Wisła bo tam juz wszystko zajęte.

Nocleg na 8 osób, nie za drogo i nie schludnie wyciąg z wypożyczalnia : narty, snowboard.

Potrzebuje szybkich odpowiedzi, iz trzeba wszystko zaplanować ;p

Pozdrawiam
    Robert

Komentarz

• Aras
      Ambiente
      • 2008
      • 163
      • Citigo

robert.dg, parę lat temu byłem tutaj:kontakt
      Zaraz za tym domem jest ten stok: pasieki
      Spróbuj tam uderzyć, mnie się tam podobało, miło i tanio. Ale zaznaczam że to było już parę lat temu.
      No chyba że teściowej zafundujesz Gołębiowskiego :diabelski_usmiech

Komentarz

• Arti_r1
        RS
        • 2008
        • 2626

no to wczas się za to zabierasz. możesz mieć kiepsko coś dostać :? Wiem po sobie jak 3tyg temu załatwiałem nocleg ale w Ustroniu to już wszystko było pozajmowane. No ale udało mi się Ja obdzwoniłem 3/4 ogłoszeń na stronie ustron.pl
        Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
        Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

• GreenArrow
          L&K
          • 2009
          • 1052

A wiec koledzy poszukałem w necie co i jak i znalazłem i zarazerwowalem miejsc 9

koszt za noc 40 zł Stok nie daleko Wiedz juz od Środy ucze sie jazdy na Snowboardz'ie ;d jakies wskazówki ?

Komentarz

• Arti_r1
            RS
            • 2008
            • 2626

a po co wskazówki?? wchodzisz na deska i zjeżdżasz, a po drodze się zastanawiasz jak się zatrzymać :P :diabelski_usmiech Nie no żartuje, tak na poważnie nie ubieraj się za grubo heh. Wiem po sobie, też zacząłem jazde jakieś dwa miesiące temu :wink:
            Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
            Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

• bzyq_74
              RS
              • 2008
              • 3467
              • Volkswagen
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
              • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

robert.dg, Arti_r1 nie zapomnijcie desek obkleić :P , na stoku można się nawoływać. :diabelski_usmiech
              MARCIN
              Mój szkodnik

Komentarz

• aisa27
                Classic
                • 2007
                • 30

Widzę że u moich sąsiadów będziesz,do wyciągu jednak jest kawałek ale cena noclegu jak na Wisłę dobra i to w sezonie,najbliższy wyciąg masz na nowej osadzie jakieś 5-6km krzesełkowy,tańszy orczykowy w malince.Jak będziesz na naszych skromnych krupówkach to zapraszam na fotokubek może być z logo ocp.Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...